S.O.G.N.O. 

#sognofood by S.O.G.N.O. is een idee van Hetty de Vogel. S.O.G.N.O. is gespecialiseerd in de import van delicatessen uit Puglia 🇮🇹 Hetty werkt al jaren met de beste Chefs, restaurants en delicatessenwinkels.

Hetty reist regelmatig naar Puglia om zoek naar nieuwe delicatessen.en importeert rechtstreeks vanaf de producent. De bij S.O.G.N.O. verkrijgbare producten worden gebruikt door beste Chefs, restaurants, banketbakkers, pizzeria's en zijn verkrijgbaar in gespecialiseerde delicatessen winkels.

Door haar vele reizen naar Puglia is Hetty, kent ze deze regio op haar duimpje. Het door haar geschreven reisboek "Magisch Puglia" verkrijgbaar bij Bol.com

Donna Francesca

 

Het is het familiebedrijf Dellorusso, gelegen in de buurt van Bari in Puglia, de hiel van de laars, dat zich bezighoudt met de landbouw, de teelt van olijven, amandelen, vijgen, kersen en tomaten. Ze hebben hun eigen olijfmolen. De productie van alle producten ligt volledig in hun handen van A tot Z, van de het maken van de olijfolie tot het bottelen, van het snoeien van de amandelbomen tot het maken van de amandelpasta. Piero en Francesca runnen hun bedrijf met passie en traditie, iedereen helpt in de familie. En ze hebben hun eigen olijfolie sommelier: de dochter Francesca en broer Michele!